Nieuws

Hier vind je weetjes, specifieke informatie m.b.t. diëten bij bepaalde allergieën of aandoeningen, informatie over voeding gericht naar specifieke doelgroepen of onderwerpen in verband met voeding, die recent in de pers geweest zijn en nader toegelicht worden. Als je op zoek bent naar informatie over een bepaald onderwerp, kan je altijd eens een blik werpen op deze rubriek om te zien of er al informatie over verschenen is.

wandeluurtjes

Woensdag = Wandeldag: de wandeluurtjes gaan weer door!

Elke woensdag om 20u wandelen wij in groep in Heist op den Berg. Wandel jij graag en zoek je nog een wandelgroepje? Wandel dan mee met ons wandeluurtje!

29 juni 2020

Gluten: gezond of ongezond?

Zijn gluten gezond of niet? Wat zijn gluten precies en wat is coeliakie, tarwe-allergie en glutensensitiviteit? Hier vind je een antwoord op deze vragen.

21 juni 2020

Vers van de pers: Het ketogeen dieet bij reuzengroei

Acromegalie of reuzengroei is een aandoening waarbij je heel groot kan worden of grote handen, voeten en oren krijgt. Het ketogeen dieet wint nu ook een plaatsje in de behandeling van deze aandoening.

21 juni 2020

Dossier: Corona-crisis en voeding: weten we al meer?

Wil jij je immuniteit versterken om steviger in je schoenen te staan als er een nieuwe opflakkering komt van het Corona-virus? In dit artikel kan je enkele ondersteunende tips vinden.

21 juni 2020

Mijn gezonde voeding groeit! Nu ook consultaties mogelijk in Mechelen.

Om meer mensen te bereiken, was Mijn gezonde voeding op zoek naar een bijkomende locatie en die hebben we gevonden.Op de locatie te Heist op den Berg verandert er niets: We blijven op dezelfde plaats, […]

27 mei 2020

Aangepaste huisregels na exit Corona-lockdown

Eind april kondigde de regering een voorzichtige heropstart aan van niet-urgente consultaties in de gezondheidssector vanaf 04/05/2020 en na de veiligheidsraad op woensdag 06/05/2020 werd er een uitbreiding voorzien. Consultaties in de praktijk worden nu […]

27 mei 2020

Consultaties enkel op afspraak.
Raadpleeg mijn online agenda
of maak een telefonische afspraak.
+32(0)15 68 24 60

Natacha Van der Auwermeulen
Diëtiste & voedingsdeskundige
RIZIV: 5-64674-60-601

Mijn gezonde voeding
Bergstraat 25
2220 Heist-op-den-Berg
info@mijngezondevoeding.be
BTW BE 0700.497.475

Volg ons op facebook

Mijn gezonde voeding is lid van:
de AllergieDiëtisten & de Vlaamse
Beroepsvereniging van Diëtisten

Lekkere recepten en weetjes
in je mailbox? Schrijf je dan in
voor onze nieuwsbrief.

Privacyverklaring

www.mijngezondevoeding.be