Wie ben ik

Diëtiste Natacha Van der Auwermeulen Heist-op-den-Berg

Aangename kennismaking.

Ik ben Natacha, mama van Alexander en Silvester en gehuwd met Wim. Enkele jaren geleden zat ik op uw stoel bij een collega-diëtiste. Ik had last van allerlei lichamelijke klachten en zat niet goed in mijn vel... Op dat moment heb ik mijn voeding en levensstijl aangepast en sindsdien heb ik energie voor tien en ben ik weer fit en gezond.

Voor mij was dit ook meteen het moment om mijn carrière een andere wending te geven, dus ben ik begonnen, en ondertussen met grote onderscheiding afgestudeerd, aan een bacheloropleiding voedings- en dieetkunde.

Tijdens mijn opleiding heb ik een zeer uitgebreide theoretische en wetenschappelijke kennis opgedaan, die de basis vormt voor de medische diëten: voeding bij maag-darmklachten, bij een te hoge cholesterol, bij diabetes type 2, bij chronische nierinsufficiëntie en bij vele andere aandoeningen.

De standaard voedingsadviezen worden in eerste instantie uitgewerkt voor volwassenen. Kinderen, jongeren en ouderen hebben vaak aangepaste adviezen nodig. Aangezien ik zeer graag werk met zowel kinderen en jongeren als met volwassenen en ouderen, wil ik me tot al deze leeftijdscategorieën richten.

Kortom, waar ik voor sta, is een voedingsadvies op maat, aangepast aan jouw wensen en voorkeuren, maar dat toch voldoet aan de medische voorwaarden die horen bij je dieet, want gezond en lekker gaan hand in hand!

Consultaties enkel op afspraak.
Raadpleeg mijn online agenda
of maak een telefonische afspraak.
+32(0)15 68 24 60

Natacha Van der Auwermeulen
Diëtiste & voedingsdeskundige
RIZIV: 5-64674-60-601

Mijn gezonde voeding
Bergstraat 25
2220 Heist-op-den-Berg
info@mijngezondevoeding.be
BTW BE 0700.497.475

Volg ons op facebook

Mijn gezonde voeding is lid van:
de AllergieDiëtisten & de Vlaamse
Beroepsvereniging van Diëtisten

Lekkere recepten en weetjes
in je mailbox? Schrijf je dan in
voor onze nieuwsbrief.

Privacyverklaring

www.mijngezondevoeding.be