Voedingsadvies Haacht

Diëtiste Natacha Van der Auwermeulen Heist-op-den-Berg

Wil je gezonder eten, maar weet je niet goed hoe te beginnen? Welke voeding is nu goed voor jou en waar kan je beter afblijven?

Weet je hoe je gezonder kan leven, maar lukt het je niet om het vol te houden. Elke dag gezonde keuzes maken is niet altijd even makkelijk.

Ook allergieën, intoleranties, diabetes, maag-darmklachten en andere ziekten of ongemakken vragen om aangepaste voeding.

  • Gespecialiseerd in allergiediëten
  • Uitgebreide vakkennis
  • Diëtist voor alle leeftijden

Voor voedingsadvies op maat kan je terecht bij Mijn Gezonde Voeding in mijn praktijk in Haacht. Als erkend diëtiste geef ik klanten met diverse problematieken steeds advies op maat in functie van hun situatie. Hierbij baseer ik me in de eerste plaats op mijn wetenschappelijke kennis vanuit mijn opleiding voedings- en dieetkunde. Verder hanteer ik ook mijn eigen ervaring bij het geven van voedingsadvies in regio Haacht. Ik ben vroeger namelijk zelf klant geweest bij een diëtiste, een van de beste beslissingen in mijn leven.

Wil je een afspraak maken?

Neem dan direct contact op!

Krijg voedingsadvies op maat in regio Haacht

Bij Mijn Gezonde Voeding, met praktijken in Haacht, Heist-op-den-Berg en Mechelen ben je welkom voor allerlei vormen van voedingsadvies. Heb je last van emo-eten? Dan kijk ik aan de hand van persoonlijke begeleiding naar jouw triggers en zoeken we samen een oplossing. Of kampt je kind met eetproblemen en zoek je daarom naar een kinderdiëtist? Ik help jou en je kind graag met begeleiding en advies op maat.

Maak een afspraak en krijg het juiste advies

Wil je graag een consultatie aanvragen voor voedingsadvies in Haacht of een andere praktijk? Maak dan een afspraak door te bellen naar +32(0)15 68 24 60 of via het online portaal. Telefonisch zijn we enkel binnen de uren beschikbaar, online kan je 24/7 een afspraak maken voor een consultatie.