Diëtist in regio Heist-op-den-Berg

Diëtiste Natacha Van der Auwermeulen Heist-op-den-Berg

Wil je gezonder eten, maar weet je niet goed hoe te beginnen? Welke voeding is nu goed voor jou en waar kan je beter afblijven?

Weet je hoe je gezonder kan leven, maar lukt het je niet om het vol te houden. Elke dag gezonde keuzes maken is niet altijd even makkelijk.

Ook allergieën, intoleranties, diabetes, maag-darmklachten en andere ziekten of ongemakken vragen om aangepaste voeding.

  • Gespecialiseerd in allergiediëten
  • Uitgebreide vakkennis
  • Diëtist voor alle leeftijden

Ben je zoek naar een betrouwbare diëtist in de regio rond Heist-op-den-Berg, Mechelen en Haacht? Dan kan je terecht bij Mijn Gezonde Voeding. Als diëtist heb ik een eigen praktijk in Heist-op-den-Berg en zit ik ook een dag per week in Mechelen en in Haacht. Ontdek hoe ik als diëtist jou kan helpen met behulp van een persoonlijke aanpak.

Wil je een afspraak maken?

Neem dan direct contact op!

Een diëtist in regio Heist-op-den-Berg met advies op maat

Als je kiest voor mij als diëtist, kies je voor iemand in regio Heist-op-den-Berg, Mechelen en Haacht met aandacht voor jou als klant. Ik zat namelijk enkele jaren geleden zelf op de stoel bij een diëtiste. Dankzij een goede opvolging heb ik mijn levensstijl veranderd en ben ik me gaan verdiepen in gezondheidsstudies. Ik heb dan ook met een grote onderscheiding een bacheloropleiding voedings- en dieetkunde afgerond. Ik beschik dus zowel over de persoonlijke kennis – ik heb in hetzelfde schuitje gezeten – als de theoretische en wetenschappelijke kennis. Dankzij die veelzijdige kennis kan ik als diëtist in regio Heist-op-den-Berg, Haacht en Mechelen steeds advies op maat geven.

Ontdek mijn specialisaties

Als diëtist ben ik actief in Heist-op-den-Berg, Haacht en Mechelen en heb ik verschillende specialisaties. Zo kan je in de eerste plaats bij mij terecht voor het opstellen van diëten in verband met over- of ondergewicht. Daarnaast bied ik ook begeleiding aan om emo-eten af te leren. Via een bijscholing heb ik me bovendien gespecialiseerd in allergiediëten. Zijn er bepaalde zaken die bij jou een allergische reactie opwekken? Dan kan ik een gepast dieet opstellen om die last zo veel mogelijk te vermijden. Verder kan ik ook nog bij tal van andere problemen in verband met eten helpen. Zo kan ik je bijvoorbeeld ook helpen bij het uitproberen van vervangmaaltijden.

Maak een afspraak

Krijg je het liefst begeleiding op maat van jouw wensen? Maak dan een afspraak bij mij als diëtist in de praktijk in Heist-op-den-Berg, in Mechelen of Haacht. Je kan telefonisch een afspraak maken binnen de openingsuren door te bellen naar +32(0)15 68 24 60 of 24/7 via de online agenda. Maak een gratis account aan en kijk welke momenten vrij zijn. Mijn Gezonde Voeding geeft begeleiding op maat, wat voor eetproblemen je ook hebt.