Kalender

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Voordracht over voedselallergie en voedselintolerantie

25 april 2019 @ 14:00

voedselallergie en voedselintolerantie

KVLV Heist op den berg heeft me gevraagd om een voordracht te geven over voedselallergie en voedselintolerantie. Inschrijven is verplicht, maar deelname is mogelijk voor iedereen, niet alleen voor KVLV-leden.
Voedselallergieën en intoleranties komen steeds vaker voor, zowel bij kinderen als bij volwassenen en zelfs op latere leeftijd steken ze soms de kop op. De reacties bij een allergie en een intolerantie zijn vaak gelijkaardig, maar het mechanisme er achter en de manier om ermee om te gaan, kunnen erg verschillen.

Wil je hier graag meer over weten, of heb je zelf of een van je naasten af en toe last van ademnood, maag-darmklachten, huiduitslag of hoofdpijn en vermoed je dat een allergie of intolerantie hiervan de oorzaak is? Schrijf je dan in voor de infosessie op 25/04/19.

Je krijgt er meer info over primaire allergieën, kruisallergieën, en intoleranties zoals pseudo-allergieën en malabsorpties. Wat is het precies, waar zitten de verschillen, hoe ontdek je de oorzaak en hoe kan je best een reactie vermijden? Dit alles wordt toegelicht aan de hand van enkele concrete voorbeelden. Naast de presentatie wordt er ook ontspanning voorzien door ‘De Smoestuinier’ en een koffietafel.

Geïnteresseerd? De voordracht gaat door in zaal Withof, Withofstraat 4 te Heist op den Berg – Zonderschot. De deelnameprijs bedraagt € 15 voor niet KVLV-leden en € 12 voor KVLV leden en inwonende gezinsleden. Inschrijven kan tot uiterlijk 18 april via mail: jeannine.bellekens@gmail.com of telefoon: 015/ 24 77 12.

Gegevens

Datum:
25 april 2019
Tijd:
14:00

Organisator

KVLV Heist op den berg
Telefoon:
015/ 24 77 12
E-mail:
jeannine.bellekens@gmail.com

Locatie

zaal Withof
Withofstraat 4
Heist op den Berg - Zonderschot,2220
+ Google Maps

Consultaties enkel op afspraak.
Raadpleeg mijn online agenda
of maak een telefonische afspraak.
+32(0)15 68 24 60

Natacha Van der Auwermeulen
Diëtiste & voedingsdeskundige
RIZIV: 5-64674-60-601

Mijn gezonde voeding
Bergstraat 25
2220 Heist-op-den-Berg
info@mijngezondevoeding.be
BTW BE 0700.497.475

Volg ons op facebook

Mijn gezonde voeding is lid van:
de AllergieDiëtisten & de Vlaamse
Beroepsvereniging van Diëtisten

Lekkere recepten en weetjes
in je mailbox? Schrijf je dan in
voor onze nieuwsbrief.

Privacyverklaring

www.mijngezondevoeding.be