Salade met venkel, gerookte zalm en cranberryazijn

Ingrediënten voor 4 personen

120g veldsla

1 grote venkelknol

2 appels

60 g studentenhaver (gemengde noten en rozijnen)

200 g gerookte zalm

80 ml cranberryazijn

Bereiding:

Was en kuis de veldsla en verdeel over de borden.

Was en kuis de venkel, snij de knol in 4, verwijder de harde kern en snij in fijne reepjes. Verdeel de venkel over de veldsla.

Verdeel de cranberryazijn in borrelglaasjes en plaats centraal op de borden.

Verdeel de gerookte zalm over de borden.

Verdeel de studentenhaver over de borden.

Was en kuis de appels, snij in blokjes en verdeel over de borden.

Nota's:

Dit lekkere gerechtje kan zowel onderdeel vormen van een lunch, als dat het als voorgerecht kan gegeten worden voor een lichte hoofdschotel.

Een bordje van deze salade bevat 213 kcal per portie.

Consultaties enkel op afspraak.
Raadpleeg mijn online agenda
of maak een telefonische afspraak.
+32(0)15 68 24 60

Natacha Van der Auwermeulen
Diëtiste & voedingsdeskundige
RIZIV: 5-64674-60-601

Mijn gezonde voeding
Bergstraat 25
2220 Heist-op-den-Berg
info@mijngezondevoeding.be
BTW BE 0700.497.475

Volg ons op facebook

Mijn gezonde voeding is lid van:
de AllergieDiëtisten & de Vlaamse
Beroepsvereniging van Diëtisten

Lekkere recepten en weetjes
in je mailbox? Schrijf je dan in
voor onze nieuwsbrief.

Privacyverklaring

www.mijngezondevoeding.be