Mijn ervaringen

ervaring

Een eerste praktische ervaring was een samenwerking met een zelfstandige diëtiste, gespecialiseerd in allergieën en intoleranties, waarbij ik zeer veel kunnen bijleren heb over deze materie. Dank zij haar ervaring, heb ik ook ingezien dat, hoewel een aangepast leefstijladvies met gezonde voedingsgewoonten nog steeds de voorkeur geniet, het werken met dieetproducten en vervangmaaltijden voor sommigen noodzakelijk is om gewichtsverlies te bereiken.

Verder heb ik ook enkele maanden ervaring kunnen opdoen in een voedingsbedrijf, wat me meer inzicht gegeven heeft in wat er met onze voeding gebeurt voor het in de winkelrekken ligt.

Ook ben ik een tijdje actief geweest in een ziekenhuis, waar ik naast diverse andere medische diëten, vooral extra kennis opgedaan heb rond bariatrische heelkunde. Zowel de voor- als de nadelen van bariatrische heelkunde, als de diëten in voorbereiding van de operatie en het dieet dat na de operatie gevolgd moet worden.

Tenslotte heb ik ook nog kunnen samenwerken met enkele woon-zorgcentra, waardoor ik ook een speciaal plaatsje in mijn hart gereserveerd heb voor de ouderen onder de bevolking: intoleranties die soms pas op latere leeftijd ontstaan, ondervoeding vaak ten gevolge van een verminderde eetlust, een veranderde smaak of slikklachten, waardoor eten moeilijker wordt. Ouderen zien het vaak als een noodzakelijk kwaad dat hoort bij het ouder worden, terwijl sommige problemen kunnen verholpen worden door de voeding aan te passen. Door kennis te maken met andere voedingsmiddelen of bereidingswijzen kan ook de eetbeleving verbeteren, want jong of oud, voeding is niet alleen een functioneel iets, maar een maaltijd hoort ook lekker te zijn en op een aangename manier te verlopen, zodat eten ook echt genieten is.

Consultaties enkel op afspraak.
Raadpleeg mijn online agenda
of maak een telefonische afspraak.
+32(0)15 68 24 60

Natacha Van der Auwermeulen
Diëtiste & voedingsdeskundige
RIZIV: 5-64674-60-601

Mijn gezonde voeding
Bergstraat 25
2220 Heist-op-den-Berg
info@mijngezondevoeding.be
BTW BE 0700.497.475

Volg ons op facebook

Mijn gezonde voeding is lid van:
de AllergieDiëtisten & de Vlaamse
Beroepsvereniging van Diëtisten

Lekkere recepten en weetjes
in je mailbox? Schrijf je dan in
voor onze nieuwsbrief.

Privacyverklaring

www.mijngezondevoeding.be